Gore mreže zbog Kamale: Mnogi se pitaju šta se krije iza nakita demokratske kandidatkinje, evo na šta se sumnja
Kamala Haris, Foto: AP Photo Stephen B Morton

debata

Gore mreže zbog Kamale: Mnogi se pitaju šta se krije iza nakita demokratske kandidatkinje, evo na šta se sumnja

Nakon burne rasprave u komentarima, isti korisnik deset sati kasnije objavio je novi status u kojem tvrdi da je sve bila šala

Objavljeno:

Republikanski kandidat Donald Tramp i potpredsednica i demokratski kandidat Kamala Haris izašli su na scenu u utorak uveče na televizijskoj debati, što je možda ključni trenutak u njihovoj trci za Belu kuću.

Osam nedelja pre izbora 5. novembra, televizijska debata "ABC Njuz" — jedina do sada zakazana — predstavljala je i priliku i rizik za oba kandidata pred televizijskom publikom od desetina miliona glasača.

I dok brojni analitičari zbrajaju pluseve i minuse njihovog televizijskog obračuna, na društvenim mrežama se već vodi pravi "rat" njihovih pristalica. Tako su već krenule prve teorije zavere vezane za Haris, a u prvom planu su njene slušalice.

Kamala Haris
Kamala Harisfoto: EPA-EFE/KENNY HOLSTON / POOL

Tako se na X platformi pojavio post korisnika "The Maverick Approach" u kojem se tvrdi da je Harisova "hakovana" i da su uvereni da je koristila tajne slušalice tokom sinoćnje predsedničke debate.

"Ništa nije kao što izgleda!"

Naime, Haris, koja je ranije tvrdio da Bluetooth slušalice predstavljaju bezbednosni rizik, optužena je da je nosila slušalice prerušene u biserne minđuše kako bi preko njih dobio pomoć tokom 90-minutne debate protiv Trampa u utorak.

Kritičari tvrde da su zlatne biserne minđuše, koje je Haris ranije nosila i za koje se veruje da su iz Tifanija, zapravo par audio minđuša koje je napravila nemačka start-ap kompanija "NOVA". - Moja slutnja je bila tačna. One su prve i jedine bežične slušalice na svetu - napisao je "The Maverick Approach" na X i dodao da 'ništa nije ono što izgleda'.

Nakon burne rasprave u komentarima, isti korisnik deset sati kasnije objavio je novi status u kojem tvrdi da je sve bila šala.

- Ne mogu da verujem kako je lako da te trolujem i da sve uznemirim. Ovako vam to rade političari. Inače, Haris je bila užasna i nema joj pomoći. Da je zaista imala slušalice, to je za nju još gora činjenica - napisao je "The Maverick Approach" na X.

Bonus video:

06:21

KAMALA POBEDILA U SVIM KLJUČNIM TEMAMA! Jelača uživo iz Njujorka otkriva: Tramp nije uspeo da privuče neopredeljene birače

Espreso/Jutarnji list/M.L.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.